SHF U13 Drenge 2021/22

Tekst

Om holdet

U13 Mix er for  piger og Drenge født i 2006 og 2007 gældende indtil 1. maj 2020, hvor ældste årgang rykker op.

U13-Mix består af  17 Piger og Drenge, som godt kan lide at spille håndbold og blive teknisk dygtigere, samtidig med, at de hygger sig og har det sjovt. Det er en god blanding af øvede og mindre øvede. Spillerne kommer fra Slangerup, Skævinge Gørløse & Jørlunde.

Træningstider:

Mandag 18:45-20:00 (Slangerup Hallen – Ikke alle mandage og er mere special træning)

Tirsdag 17:15-19:00 (Slangerup Hallen)

Torsdag 19:00-20:30 (Slangerup Hallen)

Træningen

Vi har fokus på at blive bedre individuelt og som et hold. Helt konkret træner vi finter mand mod mand, præcise skud og systemer samt aldersrelateret træning, som kan åbne spillet. Der bliver lagt meget fokus i træningen på det at være en del af et hold og få forståelsen af hvilke opgaver den enkelte spiller har så holdet spiller så godt som muligt. Da Slangerup Håndbold Forening er en bredde klub gøres der meget få at rekruttere og fastholde den enkelte spiller i både træningsmiljøet men også i miljøet uden for banen – så kom og vær med !!! 

Turneringer og stævner & Sociale aktiviteter

Vi er pt. 1 hold som spiller i A-rækken. Vi hjælper hinanden på holdet og alle spillere skal gerne i kamp over sæsonen hvis de har lyst (vi har også spillere som bare træner og som ikke vil spille kamp). Vi elsker at spille håndbold og nogle af spillerne er begyndt som hjælpetrænere på U9/U8. Vi lægger vægt på at deltage i Sommer-, Vinter-, Pokal- og forårsturneringen for at få god øvelse. Vi tager afsted til stævner et stævne i efteråret (Næstved Cup – som er en klubtur hvor alle hold deltager normalt er der omkring 100 spillere ledere og trænere som tager afsted i samlet flok. i Foråret tager vi afsted til Egene Cup i Gråsten.

Holdet mødes over en sæson flere gange enten til fællesspisning hos vores hovedsponsor (Restaurant Bankok i Slangerup).  Det er også blevet lidt af en tradition at mødes hos en spiller når der afholdes enten VM eller EM i Håndbold ved årsskifterne Når muligheden byder sig tager vi også ud og ser håndboldkampe. Vi har været ude og se KIF Kolding København da de havde et hold i Ligaen og der var også mulighed for ved sidste års VM i håndbold her i Danmark at komme ind og se nogle kampe i Royal Arena næsten gratis.

 

 

 

Mobil Martin       4267 1444

Email: ftherming@youmail.dk

Aktiviteter
2021
17
Sep
NÆSTVED CUP 2021 (SHF U13 Drenge 2021/22)
15:30 fredag 17. sep - 20:00 søndag 19. sep
NÆSTVED DIV. STEDER