Træningstider

Sted: Slangeruphallen 2

  • Mandag kl 16.00 - 17.00
  • Torsdag kl 18.00 - 19.15


Tekst

Håndbold for U11-drenge årgang 2010 & 2009 i Slangerup.


U11-drenge er som udgangspunkt for drenge født i 2010 og 2009 gældende indtil 1. maj 2021.


Holdet har 1 træner og 1 holdleder bestående af følgende:


Holdleder: Kate Petersen


Træner: Palle Pedersen (tlf: 21748507, pp@pallesgarage.dk)


Den personlige udvikling af den enkelte spiller er i højsædet og spillerne vil blive udfordret i forhold til deres individuelle niveau ud fra det synspunkt hvad den enkelte selv ønsker og tror på at opnå.

Der er indarbejdet en kultur på holdet, hvor det accepteres og respekteres at lave fejl, fordi så kan vi ALLE se at man øver sig og det gælder såvel spillere, trænere, holdleder, forældre, modspillere, dommere o.s.v.

Vi håndterer både at kunne tabe og vinde, da det bliver brugt konstruktivt i den videre udvikling. Hos os er sejr eller nederlag i kamp langt fra det vigtigste element på dette alderstrin.

Holdets motto er ”godt humør = godt spil” hvilket er i højsædet uanset hvem du træner/spiller med eller i mod. Resultatet af træningen, sammenholdet eller en given kamp, afspejler sig i vores motto både verbalt internt/eksternt, rent fysisk og på det sociale plan.

Der er en rigtig god tone på holdet indbyrdes, hvilket hele tiden styrker sammenholdet og venskabet.


Træningstider:

Mandag 16:00-17.00 (Slangerup Hal 2, det er tidligt så OK at droppe ind)

Torsdag 18:00-19:15 (Slangerup Hal 2)


Turneringer og stævner & Sociale aktiviteter:


Vi deltager i en almindelig turnerings-pulje i nordsjælland der matcher holdets niveau, hvor der spilles kampe med jævne mellemrum (ikke HVER weekend)


Vi hygger med fællesspisning, tager ud og ser håndboldliga-kampe, spiller indbyrdes kampe U11-drenge vs forældre for at nævne nogle af de sociale ting vi oplever sammen som hold og forældregruppe.

Som noget nyt i 2020 afholdte vi en fastelavns-træning med tønde og fastelavnsboller.


Slangerup håndbold Forening tager 2 gange årligt til stævne, Næstved cup i september og Gråsten cup i april sammen med klubbens øvrige U11-pige og U13D/P-hold.


Klubben holder 1 gang hver ½-sæson i løbet af turneringen en SUPERHÅNDBOLD-søndag, hvor alle hold spiller hjemme i slangerup med spiller indløb, navne-opråb, musik ved scoringer/redninger/detaljer og præmier til både ude og hjemmehold.

Der er også jule-afslutningsturnering internt i klubben, samt afslutningsdagen med endnu en forældre/barn turnering med efterfølgende spisning og kåring af alle klubbens hold.


Everybody is a genius. Ingen kan alt, men alle kan noget


Kate & Palle